DOMOTEX 2020

Fra d. 10. til d. 13 januar 2020 udstillede Floorcoat på Domotex udstillingen i Hannover. Vi havde en flot stand på små 50 m2 hvor vi havde valgt at vise vores bredde udvalg af slibematerialer og produkter til overfladebehandling.

Det blev en stor succes hvor vi fik besøg af mange både kendte og nye ansigter fra både nær og fjern. Vi er rigtig glade for alle der havde mulighed og tog sig tid til at komme forbi samt de mange positive tilkendegivelser vi har fået.

Vi fik meget opmærksomhed omkring vores Indoor Air Comfort certifikat. Produkter mærket med Indoor Air Comfort skal overholde alle grænseværdier for farlige stoffer som er vedtaget, med hensyn til afgasning til indeklimaet, også på nationalt plan i all EU-lande.

Der var specielt meget stor interesse for vores nye Floorcoat FC Sport serie med Floorcoat Sport Line 2K farver, Floorcoat FC88 2K lak og tilhørende vedligeholdelsesprodukter.

Domotex er den største internationale messe inden for gulvbelægning hvad angår materialer, produkter, løsninger, design og tilbehør med ca. 45.000 besøgende samt 1.350 udstillere.

Scroll to Top

KATALOG
DOWNLOAD